Route

De gemeente Houten kent een perfect opgezette fietspadenstructuur. Om die reden adviseert de stichting iedere deelnemer en belangstellende per fiets naar de locatie af te reizen. Hierdoor ondervinden de omwonenden de minste parkeerlast ondervinden tijdens het evenement. Voor de fiets is voldoende stalling mogelijkheid in de omgeving.


Kortste fietsroute vanaf de wijken :

Weiden, Velden en Sloten:
Neem fietspad Kooikerspad, vervolg met fietstunnel onder Rondweg door. Sla op Binnenweg rechtsaf. Blijf recht door rijden langs de voetbalvelden. Rijdt onder Rondweg tunnel door (wijk de Tuin) Rij recht door op de Binnentuin. Bestemming strandje bereikt.

Bermen en Akkers:
Neem fietspad Odijkseweg, vervolg met fietstunnel onder Rondweg door. Sla op Binnenweg rechtsaf. Blijf recht door rijden langs de voetbalvelden Rijdt onder Rondweg tunnel door (wijk de Tuin) Rij recht door op de Binnentuin. Bestemming strandje bereikt.

De Haag, De Hoeve, De Gaarde, De Oord, Oude Dorp, De Borch, De Camp, De Slag en De Poort:
Neem het fietspad pad dat uitkomt bij de fietsrotonde op De Koppeling. (Gebouw Stichtse Rijnlanden Hoogheemraadschap) Rij onder de Koppeling door. Aan de rechterzijde passeer je het RABObank gebouw. Neem de tweede afslag links; het Molenland. Volg deze. Sla bij de fietskruising (wijk de Tuin) rechtsaf op de Binnentuin. Volg deze. Bestemming strandje bereikt.

Het Hout, Het Water en De Polder:
Neem het fietspad pad dat uitkomt bij de fietsloopbrug over het spoor ter hoogte van De Loerickerstee. Vervolg het fietspad op het Loericksepad. Rijd bij de fietskruising voor de basisschool Ridderspoor rechts af. Sla bij het eerste fietspad links af; de Binnentuin. Volg deze. Bestemming strandje bereikt.

De Muur en De Steen:
Neem het Schonauwse fietspad richting de Grassen. Dit gaat over in het Westrumspad. Sla linksaf op de kruising met de Beusichemseweg. Dit gaat over in de Binnentuin. De visserwoningen passeer je aan de rechterzijde. Volg deze. Bestemming strandje bereikt.

De Mos, de Tuin en Het Meer:
Neem het fietspad naar de Rietplas en vervolg deze. Dan kom je vanzelf bij het strandje uit. Bestemming strandje bereikt.