Sponsors

SPONSORUITINGEN
De Nieuwjaarsduik Houten staat al jaren te boek als de grootste traditionele Nieuwjaarsduik in de regio Utrecht. Elk jaar weer komen niet alleen steeds meer deelnemers en supporters naar de Rietplas maar ook lokale, regionale en zelfs landelijke pers.

De duik helpt uw bedrijf aan een sportief imago dat u nastreeft en door sponsoring ook toekomt. Het is een uitgelezen kans om bij te dragen aan een onvergetelijk lokaal evenement met grootse regionale uitstraling. Een echte aanrader dus! Uw bedrijfslogo plaatsen wij graag op de homepage van de website. U kunt ook een banner aanleveren die we op een van de vele afzethekken rondom het evenemententerrein bevestigen.

Eén of meerdere gadgets, een verpakte snack of wellicht een pakje drinken? Wij doen er de deelnametas graag voor open. Vanwege transport en opslag zijn breekbare gadgets niet geschikt.

De website
Uw logo-vermelding straks op de homepage van de website. Deze is niet alleen een informatiebron en inschrijfadres voor de deelnemers. Het biedt ook een compleet beeld van alle voorafgaande jaren door middel van foto’s, tv-fragmenten en media publicaties. Het wordt daarom al jaren niet alleen heel druk bezocht in de weken voorafgaande aan de duik maar vooral ook ook op 1 en 2 januari als de foto’s van de deelname worden opgezocht. Leuke andere wetenswaardigheden over de duik zijn te lezen op de facebookpagina Nieuwjaarsduik Houten en onze twitter.

Contactinformatie
Voor sponsorreclame kunt u contact opnemen met: penningmeester@nieuwjaarsduikhouten.nl