Voorwaarden

 1. Inschrijving is mogelijk voor alle inwoners van Houten (en omstreken).
 2. Er is geen minimumleeftijd.Kinderen onder de 8 jaar moeten samen duiken met iemand van 18 jaar of ouder. Deze volwassen persoon dient ook in bezit te zijn van een startbewijs.
 3. Het inschrijfgelddient uiterlijk op 1 januari voor 8.00 uur digitaal te zijn voldaan. Mogelijk nog beschikbare startbewijzen kunnen vanaf 11.uur worden aangeschaft bij de ingangstent op het strand. Volg op de site of er nog startbewijzen beschikbaar zijn. Vol is Vol!
 4. Deelnameformulieren kunnen worden aangeschaft via internet: www.nieuwjaarsduikhouten.nl/inschrijven
 5. Deelnemers die voor 1 januari zijn ingeschreven ontvangen op 1 januari een speciale deelnametas met daarin met leuke gadgets, herinneringsvaantje, UNOX duikmuts, drinken, chocolade snack, erwtensoep (of warme chocolademelk) en worst.
 6. Deelnemers dienen zorg te dragen voor zwemkleding, schoeisel, badhanddoek en droge kleding. Deelname zonder zwemkleding is niet toegestaan.
 7. Op het strand aan de Bloementuin zijn omkleedruimten en een EHBO-post aanwezig.
 8. Deelnemen aan de Nieuwjaarsduik is voor eigen risico.
 9. Deelnemers dragen ten alle tijden (water)schoenen.
 10. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade of verlies van goederen en eigendommen. Goederen kwijt? Kijk op de website organisatie / gezocht / gevonden.
 11. Er worden foto’s op evenement gemaakt. Deze foto’s worden na afloop van het evenement gepubliceerd op onze website en op verschillende sociale media, zoals Facebook. Alle personen waarvoor ik een startbewijs koop stel ik hiervan op de hoogte.